ALLCORE_BLACK_TRANSPARANT

Support voor OFFICE 2010 volledig stopgezet

MicrosoftLogo

We weten dat er nog steeds een hoop Office 2010-gebruikers moeten zijn. Slechts twee jaar geleden becijferde IT-marktvorser Spiceworks dat deze versie werd gebruikt binnen 83 procent van de onderzochte bedrijven. De meeste bedrijven hebben een mix van Office-versies draaien en Office 2007 was toen met 68 procent de een na populairste versie. De ondersteuning voor office 2010 is reeds stopgezet op 13 oktober 2020.

Wat gebeurt er als ik Office 2010 blijf gebruiken?

Als je Office 2010 per se wilt blijven gebruiken, kan dat – als je bereid bent het verhoogde risico voor je omgeving te accepteren. Omdat Microsoft het niet langer ondersteunt om bugs en gaten te repareren, heb je een extra beveiligingslaag nodig. Daarnaast krijg je mogelijk te maken met incompatibiliteit wat betreft nieuwere programma’s en bestandstypen. Maar houd er rekening mee dat je vanuit vrijwel alle Microsoft-producten kunt exporteren naar andere bestandsformaten.

Mogelijk oplossingen:

Voor de beste oplossingen voor uw bedrijf contacteer je best uw IT dienst. Zij voorzien een gepaste oplossing op maat van uw noden.

ALLCORE IT: 052 89 53 89

bron: webwereld.nl